EN Site Haritas Anasayfa
04/12/09  |  Astral Turizm & Hydro Tour Road Show

Hydrotour 2010 Yaz sezonu katalog tanýtýmlarýný Türkiyedeki iþ ortaðý Astral Seyahat Acentasý ve partner hotelcileri ile yaptý ve hotel satýþlarýna baþladý.


Bastýyalý Turizm Ýþl.Tic.AÞ. Slovak Tur operatörü Hydrotour ile 2010 yaz sezonu katalog tanýtýmlarýný Bratislava, Kösice ve Banksa Bystrica’da 1–4 Aralýk 2009 tarihlerinde gerçekleþtirdi. Tanýtýma Slovakya’dan 450 civarýnda acentacý ile Türkiye’den Bastýyalý Turizm Ýþl.Tic.AÞ. yetkilileri ,Barut Hotels Satýþ Direktörü , Kumköy Beach Resart&Spa Genel Müdürü ,Evren Beach Resort&SPA Genel Müdürü, Lyra Resort Hotel Müþteri Ýliþkiler Müdürü ve Rixos Doðu Avrupa Satýþ ve Pazarlama Müdürü de katýldý.


Bastýyalý  AÞ. Yetkililerinin yaptýðý açýklamada Hydrotour 2010 yaz sezonunda 2009 yýlýna göre kapasitesini 2 katýna çýkartacaktýr. Slovakya’da yapýlan bu tanýtýma Antalya adýna çok önemli zincir otellerinin de katýlmasý acentalarýn Antalya bazlý satýþlarýnda sorunsuz bir yaz sezonu geçireceklerine dair güven tazelendi.


Bu tanýtýmda bizden desteklerini eksik etmeyen deðerli partnerlarýmýza bir kez daha teþekkürlerimizi sunmak istiyoruz.


Etkinlik bünyesinde ayrýca Türkiye’nin Slovakya büyükelçisi Sayýn.Tunç Üðdül, Hydrotour yetkilileri ve deðerli otelci misafirlerimizle akþam yemeðinde buluþulup, hem Slovak Pazar hakkýnda fikir alýþveriþinde bulunuldu hem de geleceðe yönelik planlamalar yapýldý.







Bastyal Haber Blteni
Arka Bahe
Basn Bltenleri
Basnda Bastyal
 






Kurumsal Seyahat Acentalar Oteller Basn Odas
nsan Kaynaklar letiim Site Haritas English
Kurumsal Genel Aydnlatma Metni erez Politikas
alan Aday Aydnlatma Kamera Aydnlatma Metni
Veri Sorumlusu'na Bavuru


2009 Bastyal Turizm