EN Site Haritası Anasayfa
10/12/09  |  Bastıyalı Turizm 25 yıllık tecrübesiyle İç Pazarda

Bastıyalı Turizm 25 yıllık tecrübesi ve güvenilirliği ile Ekim 2009 tarihi itibariyle İç Pazara hizmet vermeye başlamıştır.

İçinde bulunduğumuz teknoloji çağında, her sektörde olduğu gibi artık turizm sektörü de tüketicilerine bir bilgisayar sayesinde dünyanın dört bir yanına otel, tur ve ulaşım, sunabilmekte.

Yurt içi tatil rezervasyonu  “ONLINE” üzerinden her geçen yıl artış kaydederek geliştiği izlenilmektedir.25 yıldır dünya markası olan birçok tur operatörünün partneri olan BASTIYALI TURIZM, artık yurt içi tüketicilerine online acentaları ile hizmet vermeye başlamıştır. BASTIYALI TURIZM online acentalarında bulunan, kıyı otelleri, Kıbrıs, İstanbul, Ankara, Termal oteller, kayak merkezlerindeki beğenilen otel portföyü ile misafirlerine kolay, güvenilir bir seyahati taahhüt etmektedir.

25 yıldır güven, kalite, saygınlık ve müşteri memnuniyeti esas alan BASTIYALI TURİZM, www.bytatil.com ve www.tatilzemini.com online olarak aynı hizmet anlayışı ile yurt içi misafirlerine hizmet verecek olmaktan dolayı mutluluk duymaktadır.

İzmir Alsancak’ta bulunan satış ofisi ve 01 Şubat 2010’da devreye geçecek Istanbul ofisimizde değerli misafirlerimizin hizmetindeyiz.

Bastıyalı Haber Bülteni
Arka Bahçe