EN Site Haritası Anasayfa
04/12/09  |  Astral Turizm & Hydro Tour Road Show

Hydrotour 2010 Yaz sezonu katalog tanıtımlarını Türkiyedeki iş ortağı Astral Seyahat Acentası ve partner hotelcileri ile yaptı ve hotel satışlarına başladı.

Bastıyalı Turizm İşl.Tic.AŞ. Slovak Tur operatörü Hydrotour ile 2010 yaz sezonu katalog tanıtımlarını Bratislava, Kösice ve Banksa Bystrica’da 1–4 Aralık 2009 tarihlerinde gerçekleştirdi. Tanıtıma Slovakya’dan 450 civarında acentacı ile Türkiye’den Bastıyalı Turizm İşl.Tic.AŞ. yetkilileri ,Barut Hotels Satış Direktörü , Kumköy Beach Resart&Spa Genel Müdürü ,Evren Beach Resort&SPA Genel Müdürü, Lyra Resort Hotel Müşteri İlişkiler Müdürü ve Rixos Doğu Avrupa Satış ve Pazarlama Müdürü de katıldı.

Bastıyalı  AŞ. Yetkililerinin yaptığı açıklamada Hydrotour 2010 yaz sezonunda 2009 yılına göre kapasitesini 2 katına çıkartacaktır. Slovakya’da yapılan bu tanıtıma Antalya adına çok önemli zincir otellerinin de katılması acentaların Antalya bazlı satışlarında sorunsuz bir yaz sezonu geçireceklerine dair güven tazelendi.

Bu tanıtımda bizden desteklerini eksik etmeyen değerli partnerlarımıza bir kez daha teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz.

Etkinlik bünyesinde ayrıca Türkiye’nin Slovakya büyükelçisi Sayın.Tunç Üğdül, Hydrotour yetkilileri ve değerli otelci misafirlerimizle akşam yemeğinde buluşulup, hem Slovak Pazar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu hem de geleceğe yönelik planlamalar yapıldı.

Bastıyalı Haber Bülteni
Arka Bahçe